Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο τραυματίες και ζημιές σε καταστήματα στις διαδηλώσεις για τον Φύσσα

Δύο τραυματίες και ζημιές σε καταστήματα στις διαδηλώσεις για τον Φύσσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Ρουπακιάς, Δολοφονίες, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Παύλος Φύσσας, Πειραιάς, Χρυσή Αυγή,

Με εκτεταμένα επεισόδια αμαυρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η κύρια εστία της έντασης αυτήν την στιγμή βρίσκεται περιμετρικά του χώρου, όπου διεξάγεται η συναυλία, στο Καστράκι, απέναντι από την πύλη Ε2 στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ωστόσο και το κέντρο της Δραπετσώνας, όπου υπάρχουν και δύο τραυματίες. Πρόκειται για κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν τα επεισόδια έπεσαν θύματα επίθεσης από τους κουκουλοφόρους.

«Δεν ξέρω πόσα άτομα με χτύπαγαν. Ήρθαν μου διαλύσαν το πόδι. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί και χειρουργείο (…) Τους είπα να μην πετάξουν καμία πέτρα στο αυτοκίνητο. Και μου επιτέθηκαν όλοι μαζί», δήλωσε στο protothema.gr ένας εκ των τραυματιών.

Επίθεση στο συνεργείο του ΑΝΤ1

Από το μένος των κουκουλοφόρων δεν γλίτωσαν ούτε τα τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς επίθεση δέχθηκε το συνεργείο του ΑΝΤ1, τραυματίζοντας τον δημοσιογράφο, Χρήστο Μαζανίτη που μετέδιδε το ρεπορτάζ και τους δύο οπερατέρ, Αλέξη Πονσέ και Θωμά Μελέτη, ο οποίος μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», σοβαρότερα τραυματισμένος.

Σχετικά άρθρα