Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζει τις “τρέλες” ο καιρός – Που θα βρέξει την Τρίτη

Συνεχίζει τις “τρέλες” ο καιρός – Που θα βρέξει την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Συνεχίζει τις “τρέλες” ο καιρός. Την Τρίτη, παροδικές βροχές ή καταιγίδες θα έχουμε στο βορειοανατολικό κομμάτι της χώρας και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά τμήματα το απόγευμα.

Από την Τετάρτη όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και την Πέμπτη θα είναι γενικά αίθριος σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με μικρή εξασθένηση στα δυτικά από την Τετάρτη.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 14 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά το πρωί και το θερμόμετρο από 20 έως 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με συννεφιά το απόγευμα στα ηπειρωτικά και σποραδικές βροχές στα ορεινά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τις μεσημεριανές ώρες σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 15 έως 31 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, παροδική συννεφιά και η θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, σταδιακά βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά στα βόρεια και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές κυρίως στα ορεινά το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 18 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής το απόγευμα, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα