Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλάει ο καιρός τη Δευτέρα – Που θα βρέξει

Χαλάει ο καιρός τη Δευτέρα – Που θα βρέξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Χαλάει ο καιρός τη Δευτέρα, καθώς θα σημειωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και στα υπόλοιπα κυρίως ορεινά τμήματα το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βαθμιαία βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά .

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 15 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, τοπική συννεφιά με πρόσκαιρες μπόρες και το θερμόμετρο από 21 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με συννεφιά κατά περιόδους και στα ηπειρωτικά σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις και τις μεσημεριανές ώρες σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 14 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, γενικά αίθριος καιρός με παροδική συννεφιά στα βόρεια, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά στα βόρεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και στα υπόλοιπα ορεινά κυρίως το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 17 έως 34 βαθμούς.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής, μεταβλητοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα