Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία στα Χανιά: 20χρονος σκότωσε με το αυτοκίνητο του δυο φοιτητές και το σκύλο τους (φωτο)

Τραγωδία στα Χανιά: 20χρονος σκότωσε με το αυτοκίνητο του δυο φοιτητές και το σκύλο τους (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Τροχαίο, Φοιτητές, Χανιά,

Τραγωδία στα Χανιά της Κρήτης, όπου δύο φοιτητές έχασαν τη ζωή τους, όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο όχημα.

Η 20χρονη Στέλλα από τα Μελίσσια ήταν φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ο 19χρονος Γιάννης, από τους Αγίους Αναργύρους είχε πάει στα Χανιά για διακοπές.

Τα δύο παιδιά έβαλαν βόλτα το σκύλο τους σήμερα το πρωί, όταν λίγο πριν από τις 7 το όχημα που οδηγούσε 20χρονος, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τους παρέσυρε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η κοπέλα είχε μπει σε 24ώρο μίνι μάρκετ, απέναντι από το Πολυτεχνείο και το αγόρι την περίμενε απ’έξω για να συνεχίσουν τη βόλτα τους.

Τα παιδιά περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, καθώς δεν υπάρχει πεζοδρόμιο, όταν το όχημα του 20χρονου έπεσε πάνω τους, πετώντας τους 100 μέτρα μακριά.

Τα παιδιά πετάχτηκαν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου και βρέθηκαν σε απόσταση 40 μέτρων μεταξύ τους.

Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε νεκρό και το σκυλάκι.

Ο 20χρονος οδηγός συνέχισε την πορεία του, η οποία σταμάτησε πάνω σε μηχανάκι που ήταν σταθμευμένο στο σημείο.

Ο νεαρός οδηγός συνελήφθη στα πλαίσια του Αυτοφώρου και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Να σημειωθεί ότι έχει ήδη υποβληθεί σε αλκοτέστ και τοξικολογικές εξετάσεις, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται.

Στο μεταξύ, το δυστύχημα επανέφερε στο προσκήνιο το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και φορέων για δημιουργία κόμβου στο σημείο. Με ανακοίνωσή του το Πολυτεχνείο Κρήτης επισημαίνει πως έχει εκπονήσει σχετική μελέτη, την οποία και έχει καταθέσει στις αρμόδιους.

Σχετικά άρθρα