Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή – Σε ποιες περιοχές θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες

Χαλάει ο καιρός την Κυριακή – Σε ποιες περιοχές θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός, Καταιγίδες,

Την Κυριακή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες αναμένονται στα βόρεια τμήματα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, την Κυριακή στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά. Η θερμοκρασία από 15 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση, ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και το θερμόμετρο από 22 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπική συννεφιά στα ηπειρωτικά το απόγευμα, βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 18 έως 33 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 17 έως 35 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έως 31 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 33 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ηλιοφάνεια, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια και ο υδράργυρος από 20 έως 36 βαθμούς.

Στην Αττική, γενικά αίθριος καιρός, βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα