Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φοιτήτριες των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έδειραν μέχρι αναισθησίας συμφοιτήτριά τους

Φοιτήτριες των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής έδειραν μέχρι αναισθησίας συμφοιτήτριά τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κομοτηνή, Φοιτητές,

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής με τον ξυλοδαρμό νεαρής φοιτήτριας από δύο συμφοιτήτριές της σε αμφιθέατρο της σχολής.

Συγκεκριμένα, η νεαρή φοιτήτρια δέχτηκε κατά την διάρκεια πρόβας φραστική επίθεση από συμφοιτήτριες της για τα νύχια της.

Ωστόσο, τα αίματα γρήγορα άναψαν και όπως υποστηρίζει η νεαρή, οι δύο συμφοιτήτριες της άσκησαν βία πάνω της, την έσπρωξαν, την πέταξαν στο έδαφος και άρχισαν να την κλωτσάνε παντού, μέχρι η ίδια να χάσει τις αισθήσεις της.

Η κοπέλα αφού βρήκε τις αισθήσεις της πήρε τηλέφωνο τα επείγοντα και σύμφωνα με πληροφορίες οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1.

Η σπουδάστρια είχε κακώσεις και μώλωπες σε όλο της το σώμα, ενώ χρειάστηκαν 15 μέρες για να αναρρώσει.

Αίσθηση προκαλεί μάλιστα και η στάση του καθηγητή, καθώς η νεαρή καταγγέλλει πως ο ίδιος προσπάθησε να μην δώσει έκταση στο θέμα για να μην σπιλώσει την εικόνα της σχολής.

Η νεαρή φοιτήτρια όμως δεν υπάκουσε, κατήγγειλε το bullying που δέχτηκε και τον άγριο ξυλοδαρμό και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Σχετικά άρθρα