Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Ιπποκράτειο παραμένει ο Τσοχατζόπουλος – Προσπάθειες να συγκεντρωθούν 200.000 ευρώ

Στο Ιπποκράτειο παραμένει ο Τσοχατζόπουλος – Προσπάθειες να συγκεντρωθούν 200.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Διαπλοκή, Δικαιοσύνη, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ΠΑΣΟΚ, Σκάνδαλο, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φυλακές Κορυδαλλού,

Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου των Εφετών, για αναστολή της ποινής του υπό όρους, ορίζοντας εγγύηση 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το star, βρίσκεται στον 7ο όροφο του Ιπποκρατείου νοσοκομείου και αναρρώνει ενώ κρίνεται απαραίτητη η ιατρική του παρακολούθηση.

Οι συνήγοροί του δηλώνουν ότι δεν έχει το ποσό της εγγύησης

Παράλληλα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται προς αναζήτηση, του ποσού της εγγύησης (200.000 ευρώ) που είναι το νέο εμπόδιο, προκειμένου να εγκαταλείψει και το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Μπροστά στον ορατό κίνδυνο η απόφαση να μείνει κενό γράμμα οι συνήγοροι του Τσοχατζόπουλου ζήτησαν από τους δικαστές να μειώσουν την εγγυοδοσία και να τους δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να καταφέρουν να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό που απαιτείται.

Αίτημα όμως που, απορρίφθηκε.

Η υπεράσπιση έχει δικαίωμα να επαναφέρει το αίτημα για μείωση της εγγυοδοσίας.

Αν όμως το δικαστήριο το απορρίψει, τότε ο κατηγορούμενος πρέπει είτε να καταφέρει να πληρώσει τα χρήματα είτε να επιστρέψει στη φυλακή μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα