Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιες ώρες θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη Μετρό, λεωφορεία , Τραμ και Ηλεκτρικός

Ποιες ώρες  θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη Μετρό, λεωφορεία , Τραμ και Ηλεκτρικός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, Λεωφορεία, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, Στάση Εργασίας,

Αλλαγές θα σημειωθούν την Τετάρτη λόγω στάσης εργασίας στην κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο από τις 14:00 έως τις 16:00. Το τραμ δεν θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 16:00. Στη Γραμμή 1 δεν θα υπάρχει κυκλοφορία συρμών από τις 21:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, λόγω στάσης εργασίας εργαζομένων.

Ο σταθμός Ακρόπολη καθ’υπόδειξη της Αστυνομίας θα κλείσει στις 09:30 για επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν τον σταθμό χωρίς στάση.

Ανάλογα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛΑΣ, ο ΟΑΣΑ θα προβεί και σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες έως τις 06:00 της 18/11/2016.

Σχετικά άρθρα