Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο αυτόφωρο οι γονείς της μικρής Μαρίας

Στο αυτόφωρο οι γονείς της μικρής Μαρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Εκούσια Αρπαγή Ενηλίκου, Εμπόριο Ανθρώπων, Χαϊδάρι,

Την Τετάρτη αναμένεται να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οι γονείς της μικρής Μαρίας που χάθηκε ανήμερα του Πάσχα στον Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε την επομένη σε περιοχή του Χαϊδαρίου.

Οι γονείς της τετράχρονης Μαρίας οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία και τους παρέπεμψε σε δίκη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που θα κρατηθούν στη ΓΑΔΑ ως τη δίκη τους, φέρεται να υποστήριξαν ενώπιον του Εισαγγελέα πως κάποιος άρπαξε το κοριτσάκι όταν για ελάχιστο διάστημα το άφησαν μόνο του.

«Η Μαρία είναι καλά στην υγεία της. Παίζει και γελάει», δήλωσε η θεία της μικρής Μαρίας που εξαφανίστηκε την Κυριακή από τη μάντρα παλιών αυτοκινήτων του παππού της στο Σχιστό, όπου είχε πάει με τους γονείς της για το Πάσχα.

Παράλληλα, η κυρία Ελισάβετ Πρίντεζη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή, το κοριτσάκι ζητάει να δει την μητέρα της και τον πατέρα της και διευκρίνισε ότι το γεγονός πως δεν έχει επιτραπεί στους γονείς της να την επισκεφτούν είναι κάτι που την έχει στενοχωρήσει.

Αναφερόμενη στην αυστηρότητα των Αρχών, που δεν επιτρέπουν στην μητέρα της μικρής Μαρίας να την δει στο νοσοκομείο που βρίσκεται, τόνισε ότι θα μπορούσε να της επιτραπεί υπό την παρουσία των αστυνομικών.

Σχετικά άρθρα