Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα ίχνη των φονιάδων του Νέου Ηρακλείου: Τηλεφωνικές συνομιλίες «καίνε» τους δολοφόνους των Χρυσαυγιτών

Στα ίχνη των φονιάδων του Νέου Ηρακλείου: Τηλεφωνικές συνομιλίες «καίνε» τους δολοφόνους των Χρυσαυγιτών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Χρυσή Αυγή,

Τρεις ποινικοί έχουν μπει στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. ως βασικοί ύποπτοι για τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο τον περασμένο Νοέμβριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής» από παρακολουθήσεις τηλεφώνων έχουν προκύψει στοιχεία που εμπλέκουν στην υπόθεση ένα Αλβανό και δύο Έλληνες, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για ληστείες, απόπειρες ανθρωποκτονίας και διαρρήξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η σωματοδομή και το ανάστημα του ενός από τους τρεις υπόπτους ταιριάζουν με εκείνο του εκτελεστή του Ν. Ηρακλείου, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι από ατύχημα με μοτοσικλέτα. Επιπλέον, από παρακολούθηση για άλλη υπόθεση καταγράφηκαν συνομιλίες μεταξύ των τριών στις οποίες φαίνεται πως μιλούν για την επίθεση στα γραφεία της ΧΑ και τις σχετικές κινήσεις τους.

Οι αρχές αναζητούν τις διασυνδέσεις των κακοποιών τους με αντιεξουσιαστές που θεωρούν ότι τους «ανέθεσαν» την επίθεση. Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη του χτυπήματος έχει αναλάβει η οργάνωση «Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη της έρευνας αυξάνει τις ανησυχίες για τη σχέση του αντάρτικου πόλης με ποινικούς που αναλαμβάνουν να εκτελούν χτυπήματα και δημιουργεί φόβους για αύξηση των επιθέσεων.

Σχετικά άρθρα