Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε ιδιωτικές εταιρίες η είσπραξη των κοινοχρήστων στις πολυκατοικίες

Σε ιδιωτικές εταιρίες η είσπραξη των κοινοχρήστων στις πολυκατοικίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εισπρακτικές Εταιρείες, Πολυκατοικίες,

Νέα ήθη στις πολυκατοικίες αφού σε εισπρακτικές εταιρείες θα ανατεθεί πλέον η εξόφληση των κοινοχρήστων. Ο τρόμος και ο φόβος των οφειλετών στις τράπεζες τώρα γίνονται τρόμος και για τους ενοικιαστές και ιδιοκτήτες, καθώς πλέον ιδιωτικές εταιρίες έχουν αναλάβει το έργο του διαχειριστή, αφού με τηλεφωνήματα και επιστολές ασκούν πιέσεις στους ενοίκους για έγκαιρη αποπληρωμή των κοινοχρήστων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του »Έθνους», όλο και περισσότερες πολυκατοικίες αναθέτουν την πληρωμή των κοινοχρήστων, που ειδικά τον χειμώνα αγγίζουν την κορυφή, κάνοντας ακόμα και ευκολίες πληρωμής με πιστωτικές κάρτες και διακανονισμούς.

Η δουλειά τους είναι γνωστή: Κάνοντας συνεχόμενα τηλεφωνήματα απαιτούν και πιέζουν τους ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες να αποπληρώσουν, με όποιον τρόπο μπορούν τα κοινόχρηστα.

Συχνά συμφωνούν μαζί τους για διακανονισμό των χρεών, με τα οφειλόμενα καταρχήν να καλύπτονται από το αποθεματικό.

Ωστόσο, όταν το ποσό μεγαλώνει και ο οφειλέτης δεν προχωρά σε αποπληρωμή του ποσού, τότε το γραφείο απευθύνεται στην συνέλευση των ιδιοκτητών, που από εκεί και πέρα αποφασίζει αν θα επιλέξει την δικαστική οδό.

Σχετικά άρθρα