Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα “παιχνίδια” της Επιτροπής Εποπτείας Παιγνίων και η στοχοποίηση του ΟΠΑΠ

Τα  “παιχνίδια” της Επιτροπής Εποπτείας Παιγνίων και η στοχοποίηση του ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχουν Παιγνίων, ΟΠΑΠ,

Αντώνης κερνάει – Αντώνης πίνει στην ΕΕΕΠ την «ανεξάρτητη αρχή» Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο κ. Αντώνης Στεργιώτης, η θητεία του οποίου ως προέδρου της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) έχει λήξει από τις 19 Δεκεμβρίου 2015, όχι μόνο συνεχίζει στο πόστο του αλλά εξακολουθεί να μοιράζει συμβάσεις στους δικούς του.

Έτσι αναθέτει “δουλειές” νομικής υφής στον στενό του φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Παναγέα, που κατά την άποψη του, όπως φαίνεται, είναι ο μοναδικός άξιος και ικανός δικηγόρος για να υπερασπισθεί τα συμφέροντα της ΕΕΕΠ.

Μόνο από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Παναγέας έχει εισπράξει μέσω απευθείας αναθέσεων 17.500 ευρώ, όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας στην Διαύγεια.

Τ αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Παναγέας τοποθετήθηκε στην τριμελή επιτροπή της ΕΕΕΠ που ελέγχει τον ΟΠΑΠ , ενώ βρισκόταν σε αντιδικία με τον Οργανισμό!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ:

“Ο δικηγόρος Δημήτρης Παναγέας είναι μέλος της παρέας των εντιμότατων φίλων που με μπροστάρη τον Αντώνη Στεργιώτη εκπαραθυρώθηκαν σε μια νύχτα από το Καζίνο Λουτρακίου για να προσγειωθούν στην ΕΕΕΤ. Πρόκειται για τη γνωστή Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων που γράφει ιστορία επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ I και II. Σας έχω ήδη ενημερώσει ότι ο Παναγέας τοποθετήθηκε στην τριμελή επιτροπή τnς ΕΕΕΠ που ελέγχει τον ΟΠΑΠ. Αυτό, ενώ βρισκόταν παράλληλα σε αντιδικία με τον ΟΠΑΠ διεκδικώντας την επαναπρόσληψή του ως νομικού συμβούλου και κάτι εκατομμυριάκια ως αποζημίωση. Είπατε κάτι για ασυμβίβαστο; Τώρα απλώς επανέρχομαι για να επισημάνω ότι σύμφωνα με τις αναρτήσει στη Διαύγεια, ο Παναγέας φέρεται να έχει εισπράξει από τον Οκτώβριο του μέχρι σήμερα περί τα 17.500 ευρώ για διάφορες νομικές υπηρεσίες προς την ΕΕΕΠ. Τα σχόλια περιττεύουν.”

Σχετικά άρθρα