Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγωνία σε πτήση της Aegean για τους παίκτες ΑΕΚ, Ατρομήτου και Φάρου Κερατσινίου

Αγωνία σε πτήση της Aegean για τους παίκτες ΑΕΚ, Ατρομήτου και Φάρου Κερατσινίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για AEGEAN - Αεροπορική Εταιρεία, ΑΕΚ, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αεροδρόμιο Μακεδονία, Ατρόμητος Περιστερίου,

Ώρες αγωνίας έζησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής οι παίκτες τριών ομάδων, της μπασκετικής ΑΕΚ και του Φάρου Κερατσινίου, καθώς και του ποδοσφαιρικού Ατρόμητου Αθηνών, που επέβαιναν σε αεροπλάνο της Aegean Airlines που εκτελούσε την πτήση Θεσσαλονίκη-Αθήνα.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων το αεροσκάφος δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» και αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω στην Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα η αποστολή του Φάρου που είναι πρωτοπόρος της Α2 επέλεξε στην συνέχεια να επιστρέψει στην βάση της με τρένο, ενώ είναι ενδεικτικό των όσων έζησαν τα μέλη της πως μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ένας από τους παίκτες φίλησε το έδαφος καθώς κατάφερε να φτάσει σώος και αβλαβής.

64E4E64BCA90A856928A03EE3ACDB65D

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Κερατσινίου, Σταύρος Ελληνιάδης, περιέγραψε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τα όσα έζησαν στον αέρα τα μέλη της αποστολής:

«Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία. Υπήρχαν πολύ έντονες αναταράξεις λίγο πάνω από το Ελληνικό. Ο πιλότος έκανε μια προσπάθεια να το προσγειώσει, αλλά ευτυχώς αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε και γυρίσαμε στη Θεσσαλονίκη. Είναι από τις εμπειρίες που σου μένουν μια ζωή. Ανησυχήσαμε, ασπρίσαμε, το στομάχι έφτασε στο λαιμό και πρέπει να είσαι αναίσθητος για να μην σε επηρεάσει αυτό».

Η πτήση έφτασε για ανεφοδιασμό στη Θεσσαλονίκη και θα ξαναπροσέγγιζε την Αθήνα λίγες ώρες αργότερα, αλλά ο πρόεδρος αποφάσισε να γυρίσουμε με τρένο. Εκείνη τη στιγμή και με δεδομένη την ψυχολογική κατάσταση των περισσότερων ήταν λίγο δύσκολο να ξαναμπούμε στο αεροπλάνο».

Σχετικά άρθρα