Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλίθιο κράτος ζητά από Αθηναίο 1.000.000 ευρώ από κλήσεις!

Ηλίθιο κράτος ζητά από Αθηναίο 1.000.000 ευρώ από κλήσεις!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Δήμος Αθηναίων, Δημοτική Αστυνομία,

Ένας καταστηματάρχης στο κέντρο της Αθήνας, έφτασε να χρωστά 1 εκατομμύριο ευρώ από οφειλόμενες κλήσεις καθώς για χρόνια, πάρκαρε στο ίδιο σημείο παράνομα, ενώ όταν έβρισκε κλήσεις, απλά τις τσαλάκωνε και τις πετούσε.

Όπως εξηγεί στην Καθημερινή, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αντώνης Καφετζόπουλος, «δεν είναι μόνο ότι δεν υπήρχε η δημοτική αστυνομία και άρα δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιούνται αρκετοί έλεγχοι. Είναι ότι και οι ίδιοι οι πολίτες είχαν την αίσθηση ότι κανείς δεν υπάρχει να τους ελέγξει και άρα μπορούσαν να παρανομούν ατιμώρητοι».

Το θέμα όμως εδώ είναι άλλο: Πώς είναι δυνατόν να ζητάνε 1.000.000 ευρώ χρέη από κλήσεις; Δηλαδή, περιμένουν να τα πληρωθούν; Είναι ηλίθιοι ή απλά πανηλίθιοι;

Και επειδή -όπως ακούσαμε- έχουν αρχίσει και στέλνουν μπιλετάκια σε σπίτια για κλήσεις προ… δεκαετίας, κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να τιμωρεί όχι μόνο όποιον δεν πληρώνει τις κλήσεις του, αλλά και τους υπεύθυνους που δεν έστειλαν τα ειδοποιητήρια των κλήσεων εγκαίρως και άφησαν να περνάνε χρόνια και χρόνια…

Τι σημαίνει, αλήθεια, “δεν υπήρχε η δυνατότητα να πραγματοποιούνται αρκετοί έλεγχοι”; Και επειδή είστε εσείς ανίκανοι, θα την πληρώνουν οι πολίτες; Και δεν μιλάμε για τη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για όλες τις περιπτώσεις.

Εάν του είχατε στείλει την ενημέρωση εγκαίρως και το 1.000.000 δεν θα είχε συσσωρευθεί και εκείνος θα είχε συνετιστεί! Αλλά είστε και πονηρούληδες. Αφήνετε τις κλήσεις να αυγατίζουν και μόλις στριμωχθείτε οικονομικά τις εμφανίζετε.

Κλήσεις από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας ή και παλαιότερα.

Ηλίθιο κράτος, ηλίθιοι υπεύθυνοι ανεύθυνοι! Μόνο ηλίθιοι θα περίμεναν να εισπράξουν 1.000.000 ευρώ από κλήσεις και θα το έκαναν και θέμα! Θα έκαναν θέμα την ανικανότητά τους!

Σχετικά άρθρα