Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανείπωτος θρήνος στη Σχοινούσα από το θάνατο 10χρονης μαθήτριας

Ανείπωτος θρήνος στη Σχοινούσα από το θάνατο 10χρονης μαθήτριας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυκλάδες, Μαθητές, Νάξος, Σχοινούσα,

Σε βαρύ πένθος έχει πέσει από το βράδυ της Παρασκευής η κοινωνία της Σχοινούσας, μην μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Η 10χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice, λίγο πριν πάει για ύπνο μπήκε στην τουαλέτα.

Η ώρα περνούσε και ενώ η μικρή καθυστερούσε να βγει οι γονείς διερωτήθηκαν τι συνέβαινε, όπως ήταν φυσικό και αφού δεν είχαν πάρει απάντηση από την 10χρονη έσπευσαν στο μπάνιο.

Το 10χρονο αγγελούδι τους βρισκόταν αναίσθητο! Το σοκ που υπέστησαν απερίγραπτο. Αμέσως, συνειδητοποιώντας ότι το παιδί τους δεν ανταποκρνόταν μετέφεραν τη μικρή στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού.

Η γιατρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέβαλε συνεχείς επίμονες προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή η δεκάχρονη, όμως δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της.

Η μικρή είχε μελανά σημεία στο σωμα της και όπως ενημερώθηκε σχετικά και το Νοσοκομείο- Κέντρο – Υγείας Νάξου η μικρή υπέστη στο μπάνιο ηλεκτροπληξία, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς ακριβώς.

Στη Σχοινούσα έφτασε κλιμάκιο αστυνομικών, ενώ λίγο πριν τις 3 το απόγευμα σήμερα η σορός της μικρής, συνοδεία των γονέων της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νεκροψία.

Σχετικά άρθρα