Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Απειλεί να κρεμαστεί αν δεν του δώσουν τα δεδουλευμένα του

Κρήτη: Απειλεί να κρεμαστεί αν δεν του δώσουν τα δεδουλευμένα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές της Κρήτης, καθώς ένας άνδρας έχει περάσει θηλιά στο λαιμό του και απειλεί να κρεμαστεί στο νέο τούνελ Αγίου Νικολάου – Καλού Χωριού.

Τα τοπικά Μέσα αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 50χρονο εργαζόμενο της εταιρίας που έχει αναλάβει τα έργα του νέου δρόμου στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Ο 50χρονος οικογενειάρχης που έχει φτάσει στα όρια της απελπισίας ζητά να του καταβάλουν τα δεδουλευμένα του που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τα 29.000 ευρώ.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αξιωματικοί διαχείρισης κρίσεων της ΕΛΑΣ σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να μην προχωρήσει στις απειλές του.

«Έκανα έργο, ένα κτίριο, για το νέο δρόμο με την υπόσχεση από την εταιρία ότι θα το έχω πληρωθεί έως τις 15 Φεβρουαρίου. Χρωστάω σε μάντρες σε ΙΚΑ σε εφορία, στους εργάτες. Σπουδάζω 3 παιδιά και δεν έχω χρήματα να τους στείλω, ζητώ τα δεδουλευμένα μου.» είπε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό Lato FM.

Ο ίδιος περιμένει τηλέφωνο από την τράπεζα του ότι έχουν κατατεθεί τα χρήματα στον λογαριασμό του για να κατέβει από το σημείο που βρίσκεται. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ επι τόπου βρίσκονται πυροσβεστική και ασθενοφόρο.

Πρόσφατα άρθρα