Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καίγεται ο Υμηττός – Πύρινη κόλαση στην Αθήνα – Φωτογραφίες πολιτών στο Twitter

Καίγεται ο Υμηττός – Πύρινη κόλαση στην Αθήνα – Φωτογραφίες πολιτών στο Twitter
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αργυρούπολη, Αττική, Βίντεο, Ηλιούπολη, Καρέας, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Υμηττός, Φωτιά, Φωτογραφίες,

Πύρινη λαίλαπα έχει πέσει πάνω στην Αθήνα. Ο Υμηττός καίγεται και η πυρκαγιά απειλεί σπίτια της πρωτεύουσας. Ισχυροί άνεμοι σπρώχνουν τις φλόγες ταχύτατα.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και κάτοικοι δίνουν άνιση μάχη με τις φλόγες που πλέον έχουν κάψει και σπίτια.

Καταγγελίες πολιτών μιλάνε για εμπρησμό. Ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις πριν το ξέσπασμα στη φωτιά ενώ γίνονται αναφορές για τέσσερις συνολικά εστίες.

fotia_ymittos1

Η πυρκαγιά κατευθύνεται από τον Καρέα και τον Βύρωνα προς την περιοχή του Προφήτη Ηλία και την Αργυρούπολη και την Ηλιούπολη σε περιοχή που έχει αναδασωθεί.

Η φωτιά πήρε τεράστιες διαστάσεις μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και περνά μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Κάτοικοι με κουβάδες προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Δείτε εικόνες με τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Δήμου της περιοχής να δίνουν μάχη, για να προστατέψουν τις περιουσίες των πολιτών από τις φλόγες που έχουν πλησιάσει επικίνδυνα.


VIDEO-ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΑΡΕΑ από realmedialive

Η φωτιά ξέσπασε στο μεσημέρι στους πρόποδες του Υμηττού, κοντά στα σπίτια στην περιοχή του Καρέα και του Βύρωνα και εξαπλώθηκε ταχύτατα λόγω την ανέμων που στην περιοχή φθάνουν τα 6 μποφόρ.

Δείτε φωτογραφίες που αναρτούν Αθηναίοι στο Twitter:

fotia_ymittos2 Η πυρκαγιά όπως φαίνεται από την Αγία Παρασκευή

fotia_ymittos3

fotia_ymittos5

fotia_ymittos6

fotia_ymittos7

fotia_ymittos4

Σχετικά άρθρα