Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είναι ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου και τον φωνάζουν “Ινδιάνο”

Είναι ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου και τον φωνάζουν “Ινδιάνο”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπανδρέου, Γιώργος Παπανδρέου, Εύα Ζησιμίδου, Θανάσης Πατραμάνης, Πωλίνα Πατραμάνη,

Ο κύριος που βλέπετε στη φωτογραφία, με το μακρύ μαλλί, το στριφτό τσιγάρο και το ψευδώνυμο “Ινδιάνος” ονομάζεται Θανάσης Πατραμάνης και είναι ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου.

thanasis-patramanis

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, η οποία δημοσιεύει και τη φωτογραφία, ο πωλητής λαϊκής αγοράς στο Ηράκλειο της Κρήτης και πατέρας της Πωλίνας, της εκλεκτής της καρδιάς του γιου του Γιώργου, Ανδρέα, είναι “πολύ χαρούμενος που παντρεύει το παιδί”, αν και δεν διστάζει να ομολογήσει ότι νιώθει αρκετά έξω από τα νερά του “διότι -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ τέτοια ζητήματα. Εγώ βλέπετε είμαι ένας απλός άνθρωπος του μεροκάματου, δεν ξέρω από αυτά. Όπως και να έχει πάντως, ο αρραβώνας είναι απόφαση των παιδιών και πιστεύω ότι ούτε ο κ. Παπανδρέου έχει λόγο σε αυτό”.

andreas-polina

Η σχέση του Ανδρέα με την επίσημη πια αγαπημένη του γεννήθηκε πριν από πέντε περίπου χρόνια στο Ηράκλειο.

Εκεί έκανε το μεταπτυχιακό του στο πρότυπο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο, που έχει έδρα στα Χανιά.

Κάποια στιγμή σε μια βόλτα σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου γνώρισε την Πωλίνα, που έτυχε να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Ο έρωτας φούντωσε και ο Ανδρέας για χάρη της έμεινε στο νησί κι εργάζεται για τα προς το ζην, σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Η όμορφη Κρητικοπούλα εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή τον Ανδρέα με το μυαλό και την κορμοστασιά της, αποτέλεσμα της ενασχόλησής της με τον αθλητισμό. H Πωλίνα μπήκε από μικρή στα τερέν των βόλεϊ και έγινε μία από τις «τοπ» αθλήτριες του νησιού.

polina-andreas

Ο Ανδρέας Παπανδρέου γεννήθηκε το 1982 και είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από την πρώτη του σύζυγο, Εύα Ζησιμίδου.

Σχετικά άρθρα