Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αθωώθηκε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για το αδίκημα της ληστείας

Αθωώθηκε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος για το αδίκημα της ληστείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ληστεία, Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, Χρυσή Αυγή,

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και ο συγκατηγορούμενός του οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, 4 άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του Ηλίας Κασσιδιάρη, ο οποίος όταν έγινε το περιστατικό (2005) ήταν ανήλικος, είχαν επιτεθεί σε έναν άνδρα στον χώρο της Αρχαίας Αγοράς από τον οποίο αφαίρεσαν κι ένα τσαντάκι.

Οι τέσσερις άνδρες που έκαναν την επίθεση τράπηκαν σε φυγή και οι τρεις από αυτούς πιάστηκαν από δύο πυροσβέστες, οι οποίοι περίμεναν την αστυνομία για να τους συλλάβει.

Στην κατάθεσή του, το θύμα υποστήριξε ότι τα περιστατικά δεν έγιναν έτσι όπως αναφέρονται στο κατηγορητήριο, ενώ βουλευτής και θύμα έφυγαν σχεδόν ….αγκαλιά από το δικαστήριο, με τον Α. Ματθαιόπουλο να χτυπάει φιλικά στη πλάτη το θύμα, λέγοντάς του “άντε γεια, τα λέμε”.

Το δικαστήριο έγινε μετά από μία διακοπή προκειμένου να έλθουν να καταθέσουν οι πυροσβέστες που είχαν συλλάβει τους 3 άνδρες, αλλά τελικά δεν κατέθεσαν, ενώ στο μεταξύ ειχαν μετατεθεί εκτός Αθηνών.

Σχετικά άρθρα