Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνο, κατέρριψέ τους! Τούρκος Πτέραρχος παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας (βίντεο)

Πάνο, κατέρριψέ τους! Τούρκος Πτέραρχος παραβιάζει τον εναέριο χώρο μας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIR Αθηνών, Αιγαίο Πέλαγος, Ακίν Οζτούρκ, Βίντεο, Πολεμική Αεροπορία, Τουρκία,

Πρωτοφανές και προκλητικό βίντεο με τον Αρχηγό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, πτέραρχο Οζτούρκ, να παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο έδωσαν οι Τούρκοι στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, ο Τούρκος Αρχηγός πιλοτάρει μαχητικό που κάνει παραβιάσεις στο Αιγαίο. Εκτιμάται ότι οι Τούρκοι θέλουν να στείλουν μήνυμα ισχύος στη συμμαχία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ – Αιγύπτου, που τους έχει κυκλώσει και απομονώσει.

Παράλληλα οι Τούρκοι προσπαθούν ευθέως να αμφισβητήσουν τον ελληνικό εναέριο χώρο, αφού στο βίντεο που ανέβασαν υποστηρίζουν ότι ο πτέραρχος Οζτούρκ «περιπολεί» σε διεθνή εναέριο χώρο, ενώ είναι σαφές ότι έχει προβεί ήδη δε παραβιάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας και απροκάλυπτα παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Η απελπισία του ισλαμιστικού καθεστώτος της Άγκυρας, που έχει μείνει με μοναδικό σύμμαχο στην περιοχή το Ισλαμικό Κράτος, είναι προφανής. Προσπαθούν με “τσαμπουκάδες” να δημιουργήσουν εντυπώσεις, τη στιγμή που ο άξονας Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ και Αιγύπτου συνιστά μια πανίσχυρη πολεμική μηχανή που μπορεί να εξαφανίσει την Τουρκία από το πρόσωπο της γης μέσα σε λίγα 24ωρα.

Υπενθυμίζουμε δε, ότι στο πλευρό του Άξονα την ανατολικής Μεσογείου βρίσκονται και οι Κούρδοι…

Σχετικά άρθρα