Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμεών Κεδίκογλου: Αιχμές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τις αλλαγές στο Νοσοκομείο της Καρύστου

Συμεών Κεδίκογλου: Αιχμές κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για τις  αλλαγές στο Νοσοκομείο της Καρύστου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Εύβοια, Νοσοκομείο Καρύστου, Συμεών Κεδίκογλου,

Αίσθηση προκάλεσε το ρεπορτάζ του Tribune.gr για το Νοσοκομείο της Καρύστου για τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας με αφορμή την ακατανόητη ενέργεια του υπουργείου Υγείας να αντικαταστήσει αιφνιδιαστικά τον πετυχημένο αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου Αναστάσιου Μίχα από την Αικατερίνη Λιακοπούλου.

Ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου που εκλέγεται στην Εύβοια επιβεβαίωσε την είδηση του Tribune και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμμία εμπλοκή στην απομάκρυνσή του γιατί όπως σημειώνει, ο ίδιος τον είχε προτείνει για τη θέση αυτή.

Όμως ο κύριος Κεδίκογλου προχωρά και ένα βήμα παρακάτω και παραπέμπει με νόημα στον Άδωνι Γεωργιάδη Υπουργείο Υγείας αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές: “Το γιατί ένας επιτυχημένος διοικητής με μετρήσιμα αποτελέσματα αντικαθίσταται και τι κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή είναι κάτι στο οποίο μπορεί απαντήσει μόνο ο υπουργός Υγείας, από τον οποίο θα ζητήσω διευκρινίσεις“.

Ολόκληρη η δήλωση του Σ. Κεδίκογλου:

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι όσον αφορά την πιθανή αντικατάσταση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου κ. Μίχα, ουδεμία ανάμειξη έχει το ΠΑΣΟΚ ούτε και εγώ προσωπικά.

Πολλώ δε μάλλον που ο κ. Μίχας, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίζω τα προσόντα και το βιογραφικό του, αποτέλεσε προσωπική μου επιλογή κάνοντας εισήγηση στον τότε υπουργό Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο να τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο Καρύστου. Εισήγηση που έγινε αποδεκτή-πιστεύω αξιοκρατικά- και που με χαρά είδα να δικαιώνει την επιλογή μου.

Το γιατί ένας επιτυχημένος διοικητής με μετρήσιμα αποτελέσματα αντικαθίσταται και τι κρύβεται πίσω από αυτή την αλλαγή είναι κάτι στο οποίο μπορεί απαντήσει μόνο ο υπουργός Υγείας, από τον οποίο θα ζητήσω διευκρινίσεις.

Γνώμη μας είναι ότι ο κ. Μίχας πρέπει να παραμείνει, όχι γιατί εμείς το θέλουμε, αλλά γιατί αυτό επιτάσσουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματά του στο Νοσοκομείο και η εν γένει παρουσία του.

Σχετικά άρθρα