Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεκινούν οι έρευνες στα γκαράζ του Norman Atlantic

Ξεκινούν οι έρευνες στα γκαράζ του Norman Atlantic
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Norman Atlantic, Ιταλία, Λιμενικό Σώμα, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Τη Δευτέρα, αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες στα γκαράζ του πλοίου Norman Atlantic στο λιμάνι του Μπρίντιζι, καθώς έσβησαν όλες οι εστίες φωτιάς, ενώ τοποθετήθηκαν και ειδικά συστήματα απορρόφησης καπνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, εντός της ημέρας πυροσβέστες θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στο πλοίο από την πόρτα εισόδου που χρησιμοποιεί ο «πιλότος» και στη συνέχεια θα μπουν με θερμικές κάμερες στα γκαράζ, αναζητώντας ανθρώπους που μπορεί να βρήκαν τραγικό θάνατο μέσα στα οχήματα.

Την ίδια στιγμή με αγωνία περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών και οι συγγενείς των αγνοουμένων.

Εάν ο εισαγγελέας ζητήσει στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης να αδειάσουν τα γκαράζ από τα κατεστραμμένα οχήματα, τότε αυτό δεν μπορεί να γίνει στο Μπρίντιζι, καθώς δεν διαθέτει τις υποδομές.

Επίσης, στο σημείο που βρίσκεται δεμένο το πλοίο δεν μπορεί να ανοίξει ο καταπέλτης στην πρύμνη.

Στο ιταλικό λιμάνι βρίσκεται και κλιμάκιο πραγματογνωμόνων, ενώ από την περασμένη εβδομάδα έχει φτάσει κλιμάκιο τεχνικών αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής.

Έτσι εφόσον εξεταστεί το πλοίο από τον αρμόδιο νηογνώμονα και αποφασιστεί ότι είναι αξιόπλοο, τότε πιθανόν εντός της εβδομάδας το Norman Atlantic να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Μπάρι, κάτι που επιθυμεί και ο εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα