Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λένε “όχι” σε γήπεδο του ΠΑΟΚ στο στρατόπεδο “Καρατάσου”

Λένε “όχι” σε γήπεδο του ΠΑΟΚ στο στρατόπεδο “Καρατάσου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βεργίνα Τηλεόραση, Βίντεο, Δημήτρης Συρμάτσης, Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Σπάσος, ΠΑΟΚ, Σάκης Λαζαρίδης,

Η επιβαρυμένη περιβαλλοντικά Δυτική Θεσσαλονίκη στο μικροσκόπιο της εκπομπής «Απαντήσεις» στην Βεργίνα τηλεόραση με τον Δημήτρη Συρμάτση.

Η απόδοση των στρατοπέδων στους πολίτες και οι αντιδράσεις για το ΣΜΑ Ευκαρπίας.

Όχι σε ένα γήπεδο του ΠΑΟΚ στο στρατόπεδο Καρατάσου λέει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρατάσου Σάκης Λαζαρίδης. Τονίζει πως το στρατόπεδο πρέπει να γίνει ένας ελεύθερος πνεύμονας πρασίνου πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής.

«Αυτά δεν γίνονται. Είναι παραμύθια της Χαλιμάς και εξυπηρετούν μόνο αυτούς που θέλουν να χαϊδέψουν αυτιά και να γίνουν αρεστοί στους πολυπληθείς φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Δυτική Θεσσαλονίκη» σημειώνει και εξηγεί πως δεν μπορεί να γίνει γήπεδο στον ΠΑΟΚ επειδή «πρώτον δύο μεγάλα νοσοκομεία είναι δίπλα στο στρατόπεδο, δεύτερον είναι ανταλλάξιμο κτήμα άρα μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο για κοινωφελείς σκοπούς και δημόσια χρήση»

«Η τοπική κοινωνία διαβουλεύεται μια πρόταση αξιοποίησης του στρατοπέδου. Θέλει ο χώρος να μείνει πράσινος. Θέλουμε κάποιους χώρους να αναπνεύσουμε» τονίζει.

Οικονομικό έγκλημα η καύση σκουπιδιών

«Οικονομικό έγκλημα» χαρακτηρίζει την καύση των σκουπιδιών ο Μιχάλης Σπάσος από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Ευκαρπίας.

«Από την ταφή πάμε στην καύση σκουπιδιών. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δοθούν κονδύλια στην ενημέρωση των πολιτών για την ανακύκλωση αντί για τα εργοστάσια καύσης σκουπιδιών.

Φοβόμαστε την καύση. Δεν είναι μόνο η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι ένα οικονομικό έγκλημα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα