Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Με καλές συνομιλίες προς μια νέα ισχυρή σχέση» η συνάντηση Τσακαλώτου – Σολτς

«Με καλές συνομιλίες προς μια νέα ισχυρή σχέση» η συνάντηση Τσακαλώτου – Σολτς

Σε καλό κλίμα με στόχο μία «νέα σχέση» η συνάντηση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον Γερμανό ομόλογό του Όλαφ Σολτς στο Βερολίνο, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών στο Twitter.

«Με καλές συνομιλίες προς μια νέα ισχυρή σχέση – Ο ομοσπονδιακός υπ. Οικονομικών Όλαφ Σολτς συναντά τον Έλληνα υπ. Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στο Βερολίνο», αναφέρει το tweet, το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφία της συνάντησης.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα.

Κατά τους ίδιους παράγοντες, στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων επί όλων των ζητημάτων κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και της ευρωπαϊκής πολιτικής, και αυτές οι συζητήσεις θα συνεχιστούν.

Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών πρόκειται για μία συνάντηση γνωριμίας, κατά την οποία εξετάστηκαν ζητήματα ευρωπαϊκής πολιτικής.

Εν όψει του του Eurogroup της 27ης Απριλίου, αλλά και της εκπνοής του προγράμματος τον Αύγουστο θα συζητούνταν η προοπτική ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, αλλά και το αναπτυξιακό πρόγραμμα για τη μεταμνημονιακή εποχή.

Σχετικά άρθρα