Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γερμανία και Γαλλία θα κάνουν κοινές προτάσεις στους G20 για ρύθμιση του Bitcoin

Γερμανία και Γαλλία θα κάνουν κοινές προτάσεις στους G20 για ρύθμιση του Bitcoin
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bitcoin, Γαλλία, Γερμανία, Σύνοδος G20,

Γαλλία και Γερμανία θα κάνουν κοινές προτάσεις για ρύθμιση του εικονικού νομίσματος bitcoin στην επόμενη σύνοδο κορυφής των G20, των μεγαλύτερων οικονομιών στον κόσμο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αργεντινή, τον Μάρτιο, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μπρούνο Λε Μερ, την Πέμπτη.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο κ. Λε Μερ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «θα έχουμε μια κοινή γαλλογερμανική ανάλυση των κινδύνων που συνδέονται με το bitcoin, προτάσεις ρύθμισης και αυτές θα υποβληθούν ως κοινή πρόταση στους ομολόγους μας στο G20, στην σύνοδο κορυφής των G20, στην Αργεντινή, τον Μάρτιο.

Το μεγαλύτερο και πιο γνωστό εικονικό νόμισμα στον κόσμο έχει σημειώσει πτώση και βρίσκεται στα μισά περίπου του ψηλού ρεκόρ των σχεδόν $20.000 των πρόσφατων ημερών λόγω φόβων ότι οι επόπτες θα προσπαθήσουν να περιορίσουν την κερδοσκοπία.

«Έχουμε ευθύνη προς τους πολίτες μας να εξηγήσουμε και να μειώσουμε τους κινδύνους», ανέφερε από την πλευρά του ο Γερμανός ομόλογος του Λε Μερ, Πέτερ Άλτμαϊερ στο πλαίσιο κοινής διάσκεψης Τύπου, στο Παρίσι.

Σχετικά άρθρα