Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico στη Βέροια

Η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico στη Βέροια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Primavera en Salonico, Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας, Βέροια, Μουσική, Σαβίνα Γιαννάτου,

Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico εμφανίζονται στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών Βέροιας.

Η Σαβίνα Γιαννάτου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι εδώ και χρόνια μία από τις πιο σημαντικές και πιο δημιουργικές παρουσίες στον χώρο της ερμηνείας, με σπάνια φωνητική ποιότητα, ρεπερτόριο ιδιαίτερης ευρύτητας και δυναμικής και διεθνή καταξίωση και αναγνώριση. Με τους εξαιρετικούς μουσικούς Primavera en Salonico, που τη συνοδεύουν από το 1994, έχει συμμετάσχει στα σημαντικότερα world festivals, δισκογραφεί για την ECM και λειτουργεί ως μία από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της ελληνικής μουσικής παγκοσμίως.

H Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico, μετά από τη φθινοπωρινή περιοδεία τους στην Κορέα, το Μαρόκο και την Γερμανία, παρουσιάζουν ένα ακόμη μουσικό ταξίδι σε τόπο και χρόνο: Τραγούδια από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, από τους δίσκους “Sumiglia” και “Songs of An Other” αλλά και από τα “Τραγούδια της Μεσογείου”, τα σεφαραδίτικα τραγούδια της Θεσσαλονίκης και τις “Παναγίες του Κόσμου”, ενορχηστρωμένα και εκτελεσμένα με έναν σύγχρονο και πολλές φορές απρόβλεπτο τρόπο.

18/1: ΑΝΤΩΝΙΑΔΕΙΟΣ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ – ΒΕΡΟΙΑ
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισόδου: 12€
Πληροφορίες στο τηλ: 2331 0 78100
Προπώληση εισιτηρίων: Χώρος Τεχνών Βέροιας (3ος όροφος, γραμματεία)

Με την υποστήριξη του Συνδέσμου Φιλολόγων Βέροιας

Primavera en Salonico είναι οι: Γιάννης Αλεξανδρής – κιθάρα, Κώστας Βόμβολος-κανονάκι, ακορντεόν, καλίμπα, ταμπουράς, Κυριάκος Γκουβέντας – βιολί, Σάκης Λάιος – κρουστά, Χάρης Λαμπράκης-νέι, φλογέρα, Μιχάλης Σιγανίδης-κοντραμπάσο, Ενορχήστρωση: Κώστας Βόμβολος

Σχετικά άρθρα