Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προφυλακιστέος ο πιστολέρο του Πειραιά – Ψάχνουν και δεύτερο καλάσνικοφ

Προφυλακιστέος ο πιστολέρο του Πειραιά – Ψάχνουν και δεύτερο καλάσνικοφ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίθεση Καλάσνικοφ, Καλάσνικοφ, Μεταξουργείο, Πειραιάς,

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο Αλβανός πιστολέρο του Μικρολίμανου Αρμπέρ Μπάκο, ο οποίος πριν από δύο εβδομάδες γάζωσε με καλάσνικοφ το νυχτερινό κέντρο «Έτσι απλά» στον Πειραιά, τραυματίζοντας 15 θαμώνες.

Ο Αρμπέρ Μπάκο απολογήθηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου με την παρουσία μόνο ενός διερμηνέα.

Ο Αλβανός κακοποιός, ο οποίος είχε λάβει νέα προθεσμία για σήμερα, κατά την απολογία του αποδέχθηκε όλες τις ενέργειες που του καταλογίζουν και επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και πρόβλημα με το αλκοόλ, το οποίο τον οδηγεί να χάνει τον έλεγχο των πράξεών του.

Ο ίδιος, ο οποίος ζήτησε και πραγματογνωμοσύνη, ισχυρίστηκε ενώπιον της όγδοης τακτικής ανακρίτριας ότι ο μοναδικός άνθρωπος που τον ηρεμούσε ήταν η σύντροφός του.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι όντως συμμετείχε εκτός από την τυφλή επίθεση βίας στο Μικρολίμανο και στο χτύπημα σε μπαρ στο Μεταξουργείο, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Ωστόσο, τόνισε ότι μαζί του βρισκόταν και ένας συνεργός του, ενώ υπογράμμισε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

Οι αρχές αναζητούν το δεύτερο καλάσνικοφ

Την ίδια ώρα οι αρχές συνεχίζουν να αναζξτούν το δεύτερο καλάσνικοφ της συμμορίας του Αλβανού Αρμπέρ Μπάκο, καθώς αυτό που βρέθηκε χτες στη θάλασσα, στην περιοχή της Πύλης 1 του Πειραιά ταυτοποιήθηκε ότι είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλες επιθέσεις αλλά όχι στο Μικρολίμανο.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της βαλλιστικής έρευνας που ολοκληρώθηκε σήμερα, το καλάσνικοφ που ανέσυραν οι βατραχάνθρωποι από το λιμάνι του Πειραιά, σε σημείο που τους υπέδειξε ο Αλβανός κακοποιός, χρησιμοποιήθηκε σε άλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις, με συνολικά έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχει χρησιμοποιηθεί στις εξής επιθέσεις:

– Στις 22/9/14, στην αιματηρή ληστεία σε βάρος Αιγύπτιου στην Ομόνοια.

– Στις 31/10/14, στο μπαρ στο Μεταξουργείο, όπου έπεσε νεκρός από τις σφαίρες 43χρονος και τραυματίστηκαν επτά άτομα.

– Στις 6/11/14, στους πυροβολισμούς εναντίον καφετέριας στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η εγκληματική ομάδα πέταξε το όπλο αυτό στη θάλασσα, ύστερα από την επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα, με σκοπό να το εξαφανίσει, επειδή με αυτό διαπράχθηκε ο φόνος του 43χρονου.

Από την Αστυνομία και το Λιμενικό, συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του καλάσνικοφ με το οποίο ο Μπάκο πυροβόλησε στο Μικρολίμανο τραυματίζοντας 11 άτομα και όπως είπε το πέταξε και αυτό στη θάλασσα, αλλά ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Σχετικά άρθρα