Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας και γιος διακινούσαν ναρκωτικά στη Λάρισα

Πατέρας και γιος διακινούσαν ναρκωτικά στη Λάρισα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δίωξη Ναρκωτικών, Κάνναβη, Ναρκωτικά,

Πατέρας και γιος, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, διακινούσαν ναρκωτικά.

Οι δύο άνδρες, 60 και 33 χρόνων αντίστοιχα, συνελήφθησαν χθες στην ευρύτερη περιοχή Λάρισας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης κάνναβης, καθώς και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, ο 60χρονος συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να πωλήσει 784 γραμμάρια κάνναβης σε αστυνομικό που παρίστανε τον αγοραστή, έναντι του ποσού των 1500 ευρώ.

Από την κατοχή του 60χρονου, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 904 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον γιο του έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. Από την κατοχή του, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: έξι φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένας σουγιάς, ένα μαχαίρι και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Σχετικά άρθρα