Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 33χρονος μάγος στην Κρήτη που μίλαγε με τα… πνεύματα!

Συνελήφθη 33χρονος μάγος στην Κρήτη που μίλαγε με τα… πνεύματα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κρήτη, Μάγος, Χανιά,

Ένας 33χρονος στη Κρήτη το έπαιζε μάγος αλλά δεν ήταν κι ο… Χουντίνι καθώς δεν μπόρεσε να «εξαφανιστεί» όταν έφτασαν στον προσωπικό του χώρο οι αστυνομικοί.

Ο 33χρονος από την Γκάμπια, όπως γράφει το cretapost, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνταν στα Χανιά και επικαλούμενος τις.. μαγικές του ιδιότητες υποσχόταν στους ανθρώπους ότι μπορούσε να λύσει τα προβλήματά τους. Για να μπορέσει όμως να επικοινωνήσει με τα ανάλογα πνεύματα αλλά και να χρησιμοποιήσει τα μαγικά του υλικά ζητούσε 3.000 ευρώ!

Δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι οι οποίοι έπεσαν στην… παγίδα του υποτιθέμενου μάγου μέχρι που οι άνδρες της αστυνομίας έβαλαν τέλος στη δράση του.

Ο 33χρονος παρουσιαζόταν σε έναν κλειστό κύκλο ως μάγος με πλούσιες μαγικές ιδιότητες και επαφές με πνεύματα. Όμως όπως φαίνεται χθες, η επαφή του με τον κόσμο των πνευμάτων προφανώς είχε… παράσιτα γιατί δεν κατάλαβε ότι οι άνδρες που χτύπησαν την πόρτα του ήταν αστυνομικοί.

Οι ίδιοι εμφανίστηκαν μπροστά του, προσποιούμενοι ότι είχαν πολλά προσωπικά προβλήματα που δεν μπορούσαν να λύσουν μόνοι τους.

Ο 33χρονος μετά που τους άκουσε προσεχτικά τους ανέφερε ότι μπορούσε να τους βοηθήσει ωστόσο θα χρειαζόταν να του δώσουν το ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί συμφώνησαν και του έδωσαν μπροστά μία προκαταβολή με χαρτονομίσματα τα οποία και ήταν προσημειωμένα.

Αυτή ήταν και η… λάθος κίνηση του 33χρονου μάγου με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια που εξαπατούσε τους πελάτες του, φωτογραφίες πελατών-θυμάτων καθώς και διαφημιστικά φυλλάδια με αναγραφόμενη την ιδιότητα του .

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Σχετικά άρθρα