Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον Κορυδαλλό ο Σπανός για το λαθρεμπόριο καυσίμων

Στον Κορυδαλλό ο Σπανός για το λαθρεμπόριο καυσίμων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Σπανός, Λαθρεμπόριο Καυσίμων, Φυλακές Κορυδαλλού,

Στην εισαγγελία Πειραιά και συγκεκριμένα στον 7ο τακτικό ανακριτή, οδηγήθηκαν σήμερα για να απολογηθούν ο υπεύθυνος πλάστιγγας του ΟΛΠ, δύο οδηγοί βυτιοφόρων και ένας πρατηριούχος που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων που αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού πέντε άτομα και συγκεκριμένο, ο πρόεδρος της εταιρείας ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρομήτου Γ.Σπανός, ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας, ένας τελωνειακός, ο τμηματάρχης της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ένα ακόμα άτομο.

Έως τώρα έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης ένας πρατηριούχος και μια συνιδιοκτήτρια πρατηρίου από τα συνολικά 15 άτομα που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

Στο μεταξύ, από το δικαστικό συμβούλιο αναμένεται να εξεταστεί η ένσταση ακυρότητας του κατηγορητηρίου, που υπέβαλε στον ανακριτή, ο συνήγορος του τμηματάρχη διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο ανακριτής σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαβιβάσει το αίτημα στην εισαγγελέα η οποία αναμένεται να προχωρήσει στη σύνταξη υπομνήματος προς το δικαστικό συμβούλιο.

Στην ένσταση αναφέρεται ότι «στο κατηγορητήριο δεν ορίζεται η ποσότητα του λαθρεμπορεύματος η οποία έχει κατασχεθεί, παρά μόνο η αξία του ανύπαρκτου λαθρεμπορεύματος που ανέρχεται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στα 662.880 ευρώ», ο συνήγορος αναφέρει μάλιστα στην ένσταση «ότι δεν υπάρχει λαθρεμπορία χωρίς λαθρεμπόρευμα όπως και ανθρωποκτονία χωρίς νεκρό!!!.»

Σχετικά άρθρα