Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την έσυρε δεμένη χειροπόδαρα από τη Ζαχάρω έως τη Πάτρα!

Την έσυρε δεμένη χειροπόδαρα από τη Ζαχάρω έως τη Πάτρα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ζαχάρω, Πάτρα,

Με ένα πρωτοφανές περιστατικό ήρθαν αντιμέτωποι οι άνδρες του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος στην Πάτρα νωρίς το πρωί της Τρίτης.

Ένας 78χρονος από τη Ζαχάρω, έβγαλε από το αυτοκίνητό του μια 56χρονη γυναίκα δεμένη χειροπόδαρα και με σχοινί περιμετρικά του σώματός της και την έσυρε ως την είσοδο του Α.Τ. ενώ στο χέρι κρατούσε ένα κουζινομάχαιρο!

Όπως διαβάζουμε στο αναλυτικό ρεπορτάζ του Patrisnews, ο άνδρας κατήγγειλε με απόλυτη ηρεμία και φυσικότητα στον έκπληκτο Αξιωματικό Υπηρεσίας ότι έδεσε την 56χρονη γυναίκα διότι τον τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο στον αριστερό μηρό στην προσπάθειά της να τον κλέψει.

Οι αστυνομικοί, ξεπερνώντας την αρχική αμηχανία από το ασυνήθιστο θέαμα, συνέλαβαν τον 78χρονο εξηγώντας του ότι προφανώς είναι παράνομο να δένεις χειροπόδαρα κάποιον, και ελευθέρωσαν την 56χρονη από τα δεσμά. Στην εύλογη απορία τους γιατί δεν την παρέδωσε στην Ασφάλεια του Πύργου, ο 78χρονος απάντησε με ολύμπια ψυχραιμία ότι στον Πύργο θα μαθευόταν τάχιστα το περιστατικό και η κατακραυγή θα ήταν έντονη, επιλέγοντας την ανωνυμία της Πάτρας!

Κάπου εκεί άρχισε να ξετυλίγεται ο μίτος της ιστορίας και να περιπλέκεται η υπόθεση, καθώς η 56χρονη, εμφανώς ταλαιπωρημένη αλλά και ανακουφισμένη που έληξε η περιπέτειά της, κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 78χρονος από τη Ζαχάρω την έδεσε βιαίως χειροπόδαρα επειδή η ίδια του ζήτησε να διακόψουν την ερωτική σχέση που διατηρούσαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 78χρονος αρνήθηκε έξαλλος να δεχθεί τον χωρισμό τους και την «κάθισε» με το ζόρι στην καρέκλα και άρχισε να τη δένει με σκοινί, παγιδεύοντάς της αρχικά τα χέρια και τα πόδια και στη συνέχεια τυλίγοντας όλο της το κορμί.

Όπως αναφέρει επίσης το θύμα στην καταγγελία, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης την έσυρε στο αυτοκίνητό του αγνοώντας τις γοερές εκκλήσεις της και την οδήγησε σε ερημική σπηλιά στον Καϊάφα, κρατώντας την εκεί μέχρι το ξημέρωμα «υποχρεώνοντάς τη» να απολαύσουν μαζί την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου, λίγο πριν πάρουν τον δρόμο για την Πάτρα.

Προσπαθώντας να ενώσουν τα κομμάτια του «παζλ», οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, για να διερευνηθεί ενδελεχέστερα η υπόθεση, και ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του Πύργου στο σπίτι του 78χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κομμάτια σκοινιού.

Παράλληλα κατέσχεσαν το κουζινομάχαιρο, το αυτοκίνητο του 78χρονου, τα σκοινιά με τα οποία ήταν δεμένη η 56χρονη, αλλά και τμήμα σκοινιού που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του, ο 78χρονος επικαλέστηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και παρέμεινε νοσηλευόμενος για μερικές ώρες.

Μετά το νοσοκομείο, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τον παρέπεμψε στον Ανακριτή για κακούργημα. Ο 78χρονος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο της Α.Δ. Αχαΐας στην οδό Ερμού στην Πάτρα και θα οδηγηθεί την Παρασκευή στον Ανακριτή.

Η 56χρονη μετήχθη στον Πύργο και αφέθηκε ελεύθερη.

Προανάκριση διενεργεί το Γ’ Α.Τ. Πατρών, ενώ έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση και στους δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης, για να διαπιστωθεί πού αρχίζει η αλήθεια και πού το ψέμα σε αυτήν την πρωτοφανή υπόθεση.

Σχετικά άρθρα