Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Παρίστανε την τραπεζική υπάλληλο κι εξαπατούσε ηλικιωμένους

Θεσσαλονίκη: Παρίστανε την τραπεζική υπάλληλο κι εξαπατούσε ηλικιωμένους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη,

Ανυποψίαστοι ηλικιωμένοι ήταν τα θύματα μιας 50χρονης απατεώνισσας που συνέλαβαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Η συλληφθείσα, παρίστανε την τραπεζική υπάλληλο και κατάφερνε να αποσπάσει χρήματα από τα θύματά της με τη πρόφαση της διευκόλυνσης των διατραπεζικών τους συναλλαγών.

Συγκεκριμένα, η 50χρονη είχε εξαπατήσει δύο γυναίκες τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο αποσπώντας από την κάθε μια το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ.

Ξαναχτύπησε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν προσέγγισε μια 70χρονη και της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι το θύμα και ο σύζυγός της δικαιούνται επιπλέον χρηματικό επίδομα στη σύνταξή τους. Μάλιστα προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι θα παρέλθει η προθεσμία για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών, αποπειράθηκε να αποσπάσει από την ηλικιωμένη το επιπλέον χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκε στην κατοχή της συλληφθείσας και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.170 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα της, ενώ στο σπίτι της στις Σέρρες βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και παράβαση του νόμου περί «ναρκωτικών». Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα