Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άγριο έγκλημα: Έδεσαν χειροπόδαρα και σκότωσαν 49χρονο νυχτοφύλακα

Άγριο έγκλημα: Έδεσαν χειροπόδαρα και σκότωσαν 49χρονο νυχτοφύλακα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κομοτηνή, Ληστεία, Ροδόπη,

Πήγαν να κλέψουν φορτηγά με οικοδομικά υλικά και όταν είδαν τον 49χρονο νυχτοφύλακα, τον έδεσαν χειροπόδαρα και τον σκότωσαν.

Το άγριο έγκλημα έγινε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη σε μάντρα οικοδομικών υλικών σε επαρχιακό δρόμο της Ροδόπης και οι αστυνομικές αρχές θεωρούσαν θέμα χρόνου τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών.

Ο άτυχος νυχτοφύλακας δεν επέστρεψε το πρωί στο σπίτι του και συγγενικό πρόσωπο που τον αναζήτησε τον βρήκε νεκρό, μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν. Έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα.

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής και ειδικό εγκληματολογικό συνεργείο της ΕΛ.ΑΣ., μετέβη στο σημείο και εξερεύνησε τον χώρο, ενώ επίσης κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής, διαπίστωσαν πως το κίνητρο των δολοφόνων του 49χρονου ήταν η κλοπή. Από την επιχείρηση οι δράστες είχαν αφαιρέσει δύο φορτηγά αυτοκίνητα, ξυλεία και διάφορα άλλα οικοδομικά υλικά. Τα δύο φορτηγά βρέθηκαν εγκαταλειμμένα σε περιοχή της Ξάνθης.

Οι αστυνομικοί που συνέλεξαν τα στοιχεία εκτιμούσαν ότι αργά ή γρήγορα θα προχωρήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δείτε βίντεο της εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ από την περιοχή:

Σχετικά άρθρα