Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεσαράς: Επτά χρόνια φυλακής σε 21χρονο που βίασε… 78χρονη

Μεσαράς: Επτά χρόνια φυλακής σε 21χρονο που βίασε… 78χρονη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός,

Σε φυλάκιση 7 ετών καταδικάστηκε 21χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για βιασμό μιας 78χρονης γυναίκας στο Πετροκεφάλι της Μεσαράς, τον Νοέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με το flashnews το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 21χρονο απο τον Μακρύ Γιαλό για τις κατηγορίες του βιασμού και της ληστείας σε βάρος της άτυχης 78χρονης που είχε και κινητικά προβλήματα.

Πάντως η ποινή του αναστέλλεται με την έφεση που υπέβαλλε και έτσι θα αφεθεί ελεύθερος με τους όρους να καταβάλλει χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ, να παρουσιάζεται μια φορά το τμήμα στο Αστυνομικό Τμήμα, να μην μεταβεί στο Πετροκεφάλι, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος απο την χώρα.

Η απόφαση αυτή δεν ικανοποίησε τους συγγενείς της 78χρονης, – η οποία να σημειωθεί πως απεβίωσε λίγους μήνες μετά το περιστατικό – και έτσι αντέδρασαν έντονα στρέφοντας τα βέλη τους κυρίως προς τον συνήγορο υπεράσπισης του 21χρονου.

Και αυτό, γιατί κατά την απολογία του, ο καταδικασθείς ισχυρίστηκε πως η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εκείνη που τον πλήρωνε για να έχουν σεξουαλικές επαφές!

Ο ισχυρισμός αυτός, δεν έγινε αποδεκτός ούτε απο την Εισαγγελέα της έδρας που ζήτησε την ενοχή του, ούτε και απο το Δικαστήριο το οποίο τον καταδίκασε.

Σχετικά άρθρα