Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

42χρονος προσπάθησε να βιάσει την 67χρονη θεία του στην Κορώνη

42χρονος προσπάθησε να βιάσει την 67χρονη θεία του στην Κορώνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Βιασμού, Κορώνη,

Την 67χρονη θεία του κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει ένας 42χρονος στο Ζιζάνι στην Κορώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία της Μεσσηνίας προηγήθηκε καβγάς και ο κατηγορούμενος έβρισε και επιτέθηκε στη θεία του, στην αυλή του σπιτιού της, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει πώς και γιατί ξεκίνησε ο τσακωμός.

Ο 42χρονος φέρεται ότι την πέταξε κάτω και άρχισε να της ρίχνει μπουνιές στο κεφάλι και το σώμα. Και δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έβγαλε τα ρούχα του και προσπάθησε να την βιάσει.

Όμως άκουσε τις φωνές και έτρεξε από το διπλανό σπίτι ένας άλλος ανιψιός της γυναίκας και τότε ο κατηγορούμενος την άφησε και επιτέθηκε στον 25χρονο συγγενή του, τον χτύπησε και απείλησε ότι θα τον σκοτώσει.

Ο πατέρας του από την άλλη ισχυρίζεται ότι ο γιος του, ο οποίος μένει στην Καλαμάτα, έχει ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη ψυχιατρική βεβαίωση.

Ο φερόμενος ως δράστης τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κορώνης, ενώ η θεία του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Εκεί την φρόντισαν οι γιατροί και παράλληλα την εξέτασε ιατροδικαστής προκειμένου να συντάξει μια έκθεση όπου θα περιγράφονται τα τραύματα που φέρεται ότι της προκάλεσε ο ανιψιός της.

Σχετικά άρθρα