Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Αντίπαρο: Ο γιος σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στην Αντίπαρο: Ο γιος σκότωσε τον 65χρονο πατέρα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντίπαρος, Αστυνομία, Δολοφονίες,

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 65χρονου στην Αντίπαρο με τη σύλληψη του γιου του στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα cyclades24.gr.

Ο 65χρονος ελληνοβρετανός Derek Arber είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο συγκρότημα τουριστικών διαμερισμάτων που διατηρούσε στον Άγιο Γεώργιο Αντιπάρου το βράδυ της 21ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την πρώτη στιγμή, οι έρευνες των αρχών στράφηκαν στο γιο του θύματος, καθώς τη νύχτα της δολοφονίας το θύμα διαπληκτίστηκε μαζί του, τόσο στο εστιατόριο στο οποίο δείπνησαν, όσο και στο συγκρότημα των ενοικιαζομένων δωματίων.

Αμέσως μετά το φονικό, ο γιος του Derek Amber εξαφανίστηκε, χωρίς να αφήσει πίσω του σημάδια ζωής, στοιχείο που εξ αρχής καταδείκνυε την ενοχή του.

Για τον γιο του 65χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την αστυνομία και τελικά συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν ενδελεχείς αυτοψίες, ιατροδικαστική εξέταση του θύματος και συλλογή, αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, με βάση τα οποία σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, που προσδιόριζε την εμπλοκή του συλληφθέντα στην ανθρωποκτονία.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του, από τον αρμόδιο Ανακριτή.

Σημειώνεται ότι η σορός του θύματος έφερε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στη πλάτη, πιθανότητα κατσαβίδι, καθώς και κακώσεις από στραγγαλισμό που εκτιμάται ότι προκλήθηκαν νυχτερινές ώρες του Σαββάτου 21 Ιουλίου 2018.

Κατά τις πρωινές ώρες της 22ας Ιουλίου ο συλληφθείς αποχώρησε εσπευσμένα από την Αντίπαρο και την ίδια ημέρα κατέφυγε σε χώρα της ΕΕ μέσω του αερολιμένα Αθηνών, πριν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Το βράδυ της Τρίτης επέστρεψε στην Ελλάδα και συνελήφθη από την αστυνομία. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στην Σύρο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών του νησιού.

Σχετικά άρθρα