Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το «έπαιζε» δημοσιογράφος για να βάλει στο χέρι 70.000 ευρώ αλλά δεν γλίτωσε

Το «έπαιζε» δημοσιογράφος για να βάλει στο χέρι 70.000 ευρώ αλλά δεν γλίτωσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εκβιασμός, Θεσσαλονίκη, Συνταξιούχοι,

Στη σύλληψη ενός 53χρονου, ο οποίος προσποιούμενος ότι είναι δημοσιογράφος, εκβίαζε ιδιοκτήτρια Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η ιδιοκτήτρια της Μονάδας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι από τα μέση Ιουλίου, ο 53χρονος απαιτούσε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ, ισχυριζόμενος ότι εκπροσωπεί την οικογένεια ηλικιωμένης γυναίκας η οποία νοσηλεύτηκε στην Μονάδα από τις αρχές έως τα μέσα Ιουλίου 2018 και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου απεβίωσε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γνωριμία του με την οικογένεια της ηλικιωμένης, φέρεται να έγινε κατά τη διάρκεια που η ηλικιωμένη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 53χρονος έλεγε στην ιδιοκτήτρια ότι θα καταγγείλει, ψευδώς, στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές κακομεταχείριση των ηλικιωμένων με αποτέλεσμα την επιβάρυνση της υγείας τους.

Χθες το μεσημέρι Τρίτης σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ο 53χρονος συνελήφθη έπειτα από την παραλαβή συμφωνηθέντος χρηματικού ποσού ως προκαταβολή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα