Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη φυλακή η «μαϊμού» δικηγόρος που είχε «βγάλει» 2.250.000 ευρώ εξαπατώντας πολίτες

Στη φυλακή η «μαϊμού» δικηγόρος που είχε «βγάλει» 2.250.000 ευρώ εξαπατώντας πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ασφαλιστικά Ταμεία, Κόκκινα Δάνεια,

Tο δρόμο για τη φυλακή πήρε 46χρονη, η οποία δήλωνε δικηγόρος, που φέρεται να εξαπάτησε τα τελευταία πέντε χρόνια δεκάδες ανθρώπους αποκομίζοντας περισσότερα από 2.250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την κατηγορία, η 46χρονη εμφανιζόταν ως ειδήμονας σε ζητήματα χρεών προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία, «κόκκινων» δανείων και στο πελατολόγιό της βρίσκονταν ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού χώρου και της ναυτιλίας.

Μάλιστα, φέρεται να είχε δημιουργήσει ένα ολόκληρο κύκλωμα προσώπων που «στήριζαν» την εικόνα που είχε δημιουργήσει… Μεταξύ αυτών, ο σύζυγός της, ο οποίος εμφανιζόταν ως υψηλόβαθμος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, ένας επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ αλλά και μία γυναίκα που τη συνόδευε παντού οπλοφορώντας , υποδυόμενη τη σωματοφύλακά της.

Το κύκλωμα, σύμφωνα με την κατηγορία , τροφοδοτούνταν με νέα θύματα ακόμη και μέσω μέντιουμ ή ιερέων,που σύστηναν την 46χρονη σε ανυποψίαστους πολίτες για να τους …λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα.

Σύμφωνα με τις αρχές, ενδεικτικό της τεράστιας περιουσίας που είχε αποκτήσει μέσω του κυκλώματος είναι το γεγονός ότι η 46χρονη χρωστούσε πάνω από 1.000.000 για τον περσινό ΕΝΦΙΑ.

Τρεις ακόμη κατηγορούμενοι στην υποθεση , ο σύζυγό της 46χρονης, ο επίκουρος καθηγητής του ΑΠΘ και η δήθεν σωματοφύλακας της, μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Σχετικά άρθρα