Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρίστανε την “εκπρόσωπο” Πατριαρχείου και αποσπούσε χρήματα από ηλικιωμένους

Παρίστανε την “εκπρόσωπο” Πατριαρχείου και αποσπούσε χρήματα από ηλικιωμένους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Νικολέτα Λαζαροπούλου,

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, φωτογραφίες που απεικονίζουν 49χρονη, η οποία από τον Ιούλιο του 2012, εξαπατούσε ηλικιωμένα άτομα, υποδυόμενη άλλοτε την εκπρόσωπο Πατριαρχείου και άλλοτε επικαλούμενη τη δήθεν σχέση της με φιλανθρωπικά ιδρύματα, αποσπώντας με τον τρόπο αυτό χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Πρόκειται για τη Νικολέτα Λαζαροπούλου του Παναγιώτη, γεν. 14-10-1965, στην Αττική.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη κατ΄επάγγελμα και κατ΄εξακολούθηση με προκληθείσα ζημιά άνω των 30.000 ευρώ, ληστεία, διακεκριμένη κλοπή κατ΄εξακολούθηση, κυκλοφορία παραχαραγμένου νομίσματος και παράνομη βία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Έτσι, θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή της 49χρονης σ’ αυτές.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2310-388349 και 2310-388355 ή με τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας.

Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Σχετικά άρθρα