Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πώς και πώς περιμένουν τον Σώρρα οι οπαδοί του στην Ευελπίδων (φωτο)

Πώς και πώς περιμένουν τον Σώρρα οι οπαδοί του στην Ευελπίδων (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας, Δικαιοσύνη, Φωτογραφίες,

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη ο Αρτέμης Σώρρας για να απολογηθεί για σωρεία κακουργημάτων, σχετικά με τη δράση του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.

Ο αρχηγός του πολιτικού φορέα που ήταν καταζητούμενος εδώ και 16 μήνες, θα δώσει εξηγήσεις για τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει τον φέρνουν αντιμέτωπο ακόμα και με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Ο Αρτέμης Σώρρας κατηγορείται και για πλημμελήματα όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Στην υποθεση κατηγορούνται κι επτά συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι μετά την απολογία τους είχαν αφεθεί ελεύθεροι.

Εν τω μεταξύ, με λεωφορεία από αρκετά σημεία της Ελλάδας έφτασαν εκατοντάδες οπαδοί της «Ελλήνων Συνέλευσις» στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου θα μεταβεί ο Αρτέμης Σώρρας.

Οι συγκεντρωμένοι με σημαίες και πανό διοργανώνουν συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ του Σώρρα ο οποίος είναι αντιμέτωπος με σωρεία κακουργημάτων.

Φωτό από το newsbeast:

Σχετικά άρθρα