Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαφία αντικαρκινικών: “Ξεσκονίζουν” υπολογιστές και κινητά της 44χρονης γιατρίνας του “Λαϊκού”

Μαφία αντικαρκινικών: “Ξεσκονίζουν” υπολογιστές και κινητά της 44χρονης γιατρίνας του “Λαϊκού”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Καρκίνος, Νοσοκομεία, Παγκράτι,

Οι σημειώσεις, οι υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα της 44χρονης παθολόγου που συνελήφθη χθες Τετάρτη στο σπίτι της στο Παγκράτι για τη συμμετοχή της στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της Οικονομικής Αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσουν τον ρόλο της στη μαφιόζικη ομάδα, τις επαφές και τις κινήσεις της.

Η 44χρονη παθολόγος του Λαϊκού νοσοκομείου, οδηγείται σήμερα το πρωί Πέμπτης στον Ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Οι αστυνομικοί μετά από δύο παράλληλες επιχειρήσεις στο σπίτι της 44χρονης όπου είχε «λουφάξει» από τις 7 Μαΐου, λίγες ώρες δηλαδή μετά την αποκάλυψη της δράσης του κυκλώματος, αλλά και σε ένα οίκημα ιδιοκτησίας της στην περιοχή της Βαρυμπόμπης, βρήκαν και κατέσχεσαν υπολογιστές, χειρόγραφες σημειώσεις αλλά και τα κινητά της τηλέφωνα προκειμένου να πάρουν απαντήσεις για τον ρόλο της στο κύκλωμα.

Οι υπολογιστές και τα κινητά, έχουν ήδη σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και εξετάζονται.

Η 44χρονη παθολόγος του Λαϊκού νοσοκομείου συνελήφθη χθες, λίγο μετά τις 12.30 στο σπίτι της στο Παγκράτι.

Η γυναίκα αναζητείτο από τις αρχές για συμμετοχή στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα και οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας είχαν την πληροφορία ότι βρισκόταν στην Ελλάδα.

Αυτό όμως που ήθελαν ήταν το πράσινο φως από την Ανακρίτρια έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν κατ΄οίκον έρευνες για να αναζητήσουν στοιχεία που να δείχνουν τον ρόλο της και τις κινήσεις της στο κύκλωμα.

Έτσι, μόλις πήραν το ένταλμα, μετέβησαν χθες το μεσημέρι στο διαμέρισμα του Παγκρατίου και τη συνέλαβαν.

Όπως λένε οι πληροφορίες, η γυναίκα, της οποίας η μητέρα είχε δηλώσει εξαφάνιση στις 10 Μαΐου, βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγο της και όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί «είχε λουφάξει» και απέφευγε τις μετακινήσεις.

Σχετικά άρθρα