Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μανωλάδα: Η αγροικία ήταν… οίκος ανοχής

Μανωλάδα: Η αγροικία ήταν… οίκος ανοχής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μανωλάδα, Οίκος Ανοχής,

Σε οίκο ανοχής είχε μετατρέψει μια αγροικία στην Μανωλάδα 48χρονος κάτοικος, προωθώντας αλλοδαπές στην πορνεία.

Σε επιχείρηση που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Πατρών, συνελήφθη ο δράστης ενώ σε βάρος του και σε βάρος τριών γυναικών από τη Βουλγαρία, σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με το ilialive.gr h αποκάλυψη έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν οι αστυνομικοί από την Αχαΐα, εκμεταλλευόμενοι τις πληροφορίες που είχαν, μετέβησαν στην αγροικία που βρισκόταν σε απόμερη αγροτική περιοχή έξω από τη Μανωλάδα.

Ένας από τους αστυνομικούς υποδύθηκε τον πελάτη και συναντήθηκε με τον 48χρονο, ζητώντας μια κοπέλα για να έλθει σε ερωτική επαφή και του έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο οι αστυνομικοί είχαν προσημειώσει.

Ο 48χρονος του παρουσίασε μια 24χρονη από την Βουλγαρία και στη συνέχεια πέρασαν σε χώρο για τη συνεύρεση.

Τότε ήταν που εισέβαλαν στην αγροικία οι αστυνομικοί και ακινητοποίησαν τον 48χρονο και την κοπέλα. Κατά την έρευνα που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του δράστη το ποσό των 470 ευρώ που κατασχέθηκε ως προερχόμενο από την δραστηριότητα του παράνομου οίκου ανοχής, ενώ εντοπίστηκαν συνολικά τρεις γυναίκες από τη Βουλγαρία, η 24χρονη και ακόμα μια 25χρονη και μια 31χρονη.

Οι τρεις αλλοδαπές γυναίκες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων γυναικών.

Σε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Σχετικά άρθρα