Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος για την δολοφονία του Μπρούνο – Τι κατέθεσε

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο Βούλγαρος για την δολοφονία του Μπρούνο – Τι κατέθεσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Φανούρης, Μπρούνο, Ρόδος,

Σε… ατύχημα απέδωσε το θάνατο του 64χρονου Μπρούνο, απολογούμενος χθες στην ανακρίτρια Ρόδου ο 35χρονος Βούλγαρος, ενώ δήλωσε άγνοια για την φωτιά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ροδιακή, η συγκατηγορούμενή του 37χρονη από την Βουλγαρία επανέλαβε με λεπτομέρειες όλα όσα προανακριτικά είχε δηλώσει σε εισαγγελέα και αστυνομικούς, περιγράφοντας τις ενέργειες του συμπατριώτη της οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Μπρούνο και τον εμπρησμό του μικρού σπιτιού του στην οδό Πεισάνδρου στην Παλιά Πόλη.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ο μεν 35χρονος πήρε το δρόμο για τις φυλακές καθώς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ η 37χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Όπως είναι γνωστό σε βάρος τους έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και εμπρησμό από κοινού, κατηγορίες τις οποίες ο πρώτος κατηγορούμενος αρνήθηκε όπως αυτές του αποδίδονται και η δεύτερη δεν αποδέχτηκε.

Ο 35χρονος Βούλγαρος ισχυρίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το μοιραίο εκείνο βράδυ της 12ης Ιουνίου επισκέφθηκαν πράγματι το σπίτι του 64χρονου Μπρούνο μαζί με την 37χρονη.

Εκεί το θύμα άρχισε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να προσπαθήσει να πιάσει με την βία την Βουλγάρα.

Τότε ο 35χρονος, ισχυρίζεται ότι προσπαθώντας να την προστατεύσει, τον απώθησε και ο Μπρούνο άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και του επιτέθηκε.

Σε μία προσπάθεια να αμυνθεί και να προστατεύσει την ζωή του, ο 35χρονος δήλωσε ότι χτύπησε με το χέρι του τον 64χρονο κάτω από το δεξί του αυτί, χτύπημα που είχε ως αποτέλεσμα να σωριαστεί κάτω ο Μπρούνο.

Μάλιστα ο 35χρονος δήλωσε ότι επρόκειτο για ατύχημα τονίζοντας ότι προσπάθησε να τον βοηθήσουν να συνέλθει όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Σε ότι αφορά την φωτιά, ο 35χρονος αρνήθηκε ότι την έβαλε εκείνος και ισχυρίστηκε ότι πιθανότατα να προκλήθηκε από τα 7-8 αρωματικά κεριά που είχε αναμμένα το θύμα επάνω από το κρεβάτι του.

Σχετικά άρθρα