Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 47χρονος για την επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στο Ψυχικό

Συνελήφθη 47χρονος για την επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στο Ψυχικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ιράν, Ιρανική Πρεσβεία,

Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο υπαλλήλων της πρεσβείας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν στην Αθήνα.

Δράστης είναι ένας 47χρονος υπήκοος Ιράν, ο οποίος και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης προσέγγισε την πρεσβεία του Ιράν και επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο υπαλλήλους της πρεσβείας, τραυματίζοντάς τους.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία ταυτοποίησε και εντόπισε τον δράστη, την Κυριακή στο Κερατσίνι.

Ο 47χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, καθώς και δύο περιπτώσεις εμπρησμού στην είσοδο της πρεσβείας, που είχε διαπράξει κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου στο newsit.gr, pρόκειται για ψυχολογικά διαταραγμένο άτομο, το οποίο όταν συνελήφθη από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, άρχισε να τους λέει πως ακούει “θεόσταλτες” φωνές στο κεφάλι του, που καθοδηγούν τις πράξεις του!

Μάλιστα, όταν τον ρώτησαν γιατί μαχαίρωσε τον υπάλληλο της πρεσβείας της ίδιας του της χώρας, απάντησε στους έκπληκτους Αστυνομικούς: “…άκουγα φωνές που μου λέγανε: να σκοτώσεις όσους περισσότερους μπορείς μέσα στην πρεσβεία στο όνομα του Ισλάμ, αλλιώς θα πεθάνεις εσύ”.

Σχετικά άρθρα