Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο 52χρονος που πυροβόλησαν στο σπίτι του στην Κηφισιά (φωτο)

Αυτός είναι ο 52χρονος που πυροβόλησαν στο σπίτι του στην Κηφισιά (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διάρρηξη, Κηφισιά, Ληστεία,

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε εκ νέου ο 52χρονος επιχειρηματίας, λίγο μετά την πρώτη, πολύωρη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, αφότου ληστές μπήκαν στο σπίτι του στην Κηφισιά και τον πυροβόλησαν.

Μετά το χειρουργείο, ο 52χρονος οδηγήθηκε στην εντατική. Εκεί, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Όμως, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι παρουσίασε αιμορραγία και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο νεφρό.

Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί γι’ αυτόν», είπε στους δημοσιογράφους.

Στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς, έχουν σπεύσει συγγενείς και φίλοι του επιχειρηματία για να δώσουν αίμα.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, με καταγωγή από την Άνδρο, γεννήθηκε στη Βιέννη και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην εταιρεία της οικογένειας στο χώρο της ενέργειας και των κατασκευών.

Η σύζυγος του προέρχεται από γνωστή εφοπλιστική οικογένεια από τη Χίο και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Το ζευγάρι έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, ενώ όπως αναφέρεται και στο σάιτ της εταιρείας, στο πελατολόγιο της ανήκουν μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως αεροδρόμια, νοσοκομεία, τράπεζες.

Κάτοικοι της Κηφισιάς μιλούν για έναν άνθρωπο αγαπητό και ιδιαίτερα χαμηλών τόνων που ποτέ δεν συνήθιζε να προκαλεί παρά την οικονομική του επιφάνεια.

Σχετικά άρθρα