Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι όπλισε το χέρι του πρώην αστυνομικού που σκότωσε τη γυναίκα του στην Κέρκυρα

Τι όπλισε το χέρι του πρώην αστυνομικού που σκότωσε τη γυναίκα του στην Κέρκυρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Κέρκυρα,

Πρώην αστυνομικός, που αποστρατεύτηκε από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, σκότωσε, με καραμπίνα τη σύζυγό του στην Κέρκυρα.

Το γεγονός συνέβη σήμερα Παρασκευή λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, στο σπίτι τους, στην περιοχή Αλευροπάρι της νότιας Κέρκυρας.

Ο πρώην αστυνομικός τραυμάτισε θανάσιμα με την καραμπίνα την 55χρονη σύζυγό του με την οποία φέρεται να είχε διαπληκτιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκό Πρακτορείου Ειδήσεων, ο πρώην αστυνομικός μετά το φονικό φέρεται να είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του.

«Τη ζήλευε»

Το «σαράκι» της ζήλιας φαίνεται να είχε τρυπώσει «βαθιά» στην καρδιά του πρώην αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ την 55χρονη γυναίκα του.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της η γυναίκα είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε δύο παιδιά. Ένα από τον πρώτο της γάμο και έναν από τον δεύτερο.

Το αίσθημα της ζήλιας όμως που ένιωθε ο συνταξιούχος αστυνομικός για τη γυναίκα του όπως αναφέρουν άτομα από το φιλικό περιβάλλον της άτυχης 55χρονης γυναίκας, γινόταν όλο και πιο έντονο με τους καυγάδες του ζευγαριού να είναι συχνοί.

Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο και το πρωί της Παρασκευής ύστερα από ακόμη έναν έντονο διαπληκτισμό ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός πήρε την καραμπίνα και σκότωσε εν ψυχρώ τη σύζυγό του.

Ο πρώην αστυνομικός κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνσης Κέρκυρας.

Σχετικά άρθρα