Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη 35χρονος που εξαπατούσε πολίτες με το πρόσχημα διορισμού τους στο δημόσιο

Συνελήφθη 35χρονος που εξαπατούσε πολίτες με το πρόσχημα διορισμού τους στο δημόσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αττική,

Στη σύλληψη ενός 35χρονου, Έλληνα για απάτες σε βάρος πολιτών με το πρόσχημα διορισμού τους σε δημόσια επιχείρηση, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος που συνελήφθη στην Ηλιούπολη, από το 2015 εντόπιζε ανυποψίαστους πολίτες τους οποίους έπειθε ότι μπορεί να διαμεσολαβήσει για τον διορισμό τους, ζητώντας από αυτούς να του καταβάλλουν χρηματικά ποσά ως διαδικαστικά έξοδα.

Η αστυνομικές αρχές κατάφερα να εξιχνιάσουν την υπόθεση όταν ο 35χρονος επικοινώνησε με ένα από τα θύματά του προκειμένου να του ζητήσει επιπλέον το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες πρόσληψής του, ενώ για τον ίδιο λόγο του είχε αποσπάσει, σε προγενέστερο χρόνο, 500 ευρώ.

Αφού ορίστηκε σχετικό ραντεβού στην Ηλιούπολη, προσημειώθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό και μετά την παράδοση αυτού, συνελήφθη.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εξιχνιάσθηκαν άλλες δύο απάτες σε βάρος πολιτών, τις οποίες διέπραξε με το ίδιο πρόσχημα, ενώ το χρηματικό όφελος που αποκόμισε από την παράνομη δραστηριότητα ανέρχεται στις 14.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα