Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

5 μέρες μαρτύριο: Την χτύπησαν και την έδεσαν χειροπόδαρα με σακούλες σούπερ μάρκετ

5 μέρες μαρτύριο: Την χτύπησαν και την έδεσαν χειροπόδαρα με σακούλες σούπερ μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Ληστεία, Νοσοκομείο (ΓΝΑ) «Ευαγγελισμός»,

Θύμα της συμμορίας ληστών, που παριστάνει υπαλλήλους της ΔΕΗ και εισβάλλει σε σπίτια ηλικιωμένων στο κέντρο της Αθήνας, έπεσε μια 77χρονη, που πέρασε πραγματικό μαρτύριο.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν οι γιατροί του νοσοκομείου Ευαγγελισμός δέχτηκαν μια γυναίκα ηλικίας 77 ετών, σε άθλια κατάσταση, αφυδατωμένη και κακοποιημένη με μώλωπες στα χέρια και τα πόδια.

Το θύμα μπήκε στην εντατική, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να την κρατήσουν στη ζωή ενώ οι εκτιμήσεις των συγγενών λένε ότι ήταν έτσι τουλάχιστον τέσσερις – πέντε μέρες πριν τον εντοπισμό της.

Όταν βρέθηκε ήταν δεμένη χειροπόδαρα με σακούλες σούπερ μάρκετ, πεσμένη στο πάτωμα, χωρίς τροφή και νερό.

Την 77χρονη, βρήκε ο αδερφός της όταν το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Μαρτίου, μπήκε στο σπίτι και την είδε λιπόθυμη και δεμένη χειροπόδαρα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο αδερφός της 77χρονης ανέφερε πως: «Με πήρε τηλέφωνο μία κυρία και μου είπε ότι έχει να φανεί τέσσερις μέρες. Πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και με κλειδαρά ανοίξαμε. Το σπίτι ήταν λες και είχε πέσει χειροβομβίδα. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και η αδερφή μου ήταν πεσμένη κάτω και δεμένη με σακούλες του σούπερ μάρκετ, στριφτές σαν σχοινιά».

Σχετικά άρθρα