Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προκαλεί ο πατέρας που βασάνιζε τα παιδιά του: Υπουργοί και δικηγόροι θα με υπερασπιστούν (βίντεο)

Προκαλεί ο πατέρας που βασάνιζε τα παιδιά του: Υπουργοί και δικηγόροι θα με υπερασπιστούν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κακοποίηση Ανηλίκου, Παιδιά,

Αρνείται τα πάντα ο πατέρας των 5 παιδιών στον Άγιο Δημήτριο, που κατηγορείται πως αφού τα υπέβαλε σε απίστευτα “καψώνια” και τα χτυπούσε, τα απείλησε και να τα σκοτώσει.

Μιλώντας στην εκπομπή “Tatiana Live” στο κανάλι “Ε”, δηλώνει πως… είναι Άγιος Άνθρωπος, και πως οι μεγαλύτεροι δικηγόροι θα τρέξουν να τον υπερασπιστούν.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, ωστόσο ο πατέρας αναφέρει πως είναι όλα ψέμματα, και πως κάποιος «κακός γείτονας» είναι αυτός που τον κατηγορεί και τα διαδίδει.

Υποστηρίζει πως είναι ένας «άγιος άνθρωπος» και πως αυτό θα αποδειχτεί. Μάλιστα ανέφερε πως… οι μεγαλύτεροι δικηγόροι αλλά και υπουργοί θα τρέξουν να τον υπερασπιστούν!

«Εγώ αγαπάω τα παιδιά»

Αρνείται πως τα βασάνιζε, τα υπέβαλε σε καψώνια και τα άφηνε νηστικά, λέγοντας πως είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια και πως αγαπά πολύ τα παιδιά του.

Μάλιστα ζήτησε από τον δημοσιογράφο να βοηθήσει να ενωθεί και πάλι η οικογένεια, ενώ την ίδια στιγμή απειλεί όλους τους δημοσιογράφους που έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας την υπόθεση.

Ανέφερε κιόλας ότι θα ζητήσει από τον λαό να τους καταδικάσει!

Τι δηλώνει ο πρώην σύζυγος της μητέρας

Παράλληλα δηλώσεις στην εκπομπή «Tatiana Live» έκανε και ο πρώην σύζυγος της μητέρας, με την οποία έχει άλλα δύο παιδιά, ακόμα μεγαλύτερα.

Μάλιστα για ένα διάστημα αυτά τα παιδιά ζούσαν με τα υπόλοιπα πέντε, με τον πατέρα τους ωστόσο να τα παίρνει από εκεί, λόγω τουων προβλημάτων που υπήρχαν με τον πατριό τους.

Ο ίδιος τον παρουσιάζει ως ένα περίεργο και κλειστό άνθρωπο, που όχι μόνο δεν φρόντιζε τα παιδιά που δεν είναι δικά του, αλλά όσα ρούχα τους αγόραζε ο πατέρας τους τα έπαιρνε, και τα πωλούσε σε μαγαζί που είχε!!

Άλλωστε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος δήλωσε πως διατηρούσε μαγαζί που «του το έφαγαν».

Αναφέρει επίσης πως παρ’ ότι ήθελε να βοηθήσει, η σύζυγό του οικονομικά, αλλά τελικά όλα πήγαιναν… στον βρόντο. Μάλιστα όπως αναφέρει είχε ενοχλήσει δεκάδες φορές την αστυνομία γιατί δεν ήθελε ο κατηγορούμενος να τον συναντήσουν.

«Μου έλεγε ότι θα την σκοτώσει»

Όπως υποστηρίζει, είχε προσφέρει στην πρώην γυναίκα του να πάει να μείνει μαζί του με τα παιδιά, ωστόσο αρνήθηκε γιατί φοβήθηκε πως «θα την βρει και θα την σκοτώσει».

Αναφέρει και αυτός πως τα χτυπούσε, και πως όλα τα παιδιά ήταν αγανακτισμένα με την συμπεριφορά του.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα