Ισλαμικό ΚράτοςΤζιχαντιστές
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

65χρονος “ακάλυπτος” πήγε στη Βουλή για ραντεβού και βρέθηκε με χειροπέδες

65χρονος “ακάλυπτος” πήγε στη Βουλή για ραντεβού και βρέθηκε με χειροπέδες

Πήγε στη Βουλή για ραντεβού και κατέληξε με χειροπέδες στο Α.Τ. Συντάγματος γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Πρόκειται για έναν 65χρονο ο οποίος, σήμερα λίγo μετά τις 9.30 το πρωί πέρασε την πύλη του κοινοβουλίου, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς όπως είπε είχε επαγγελματικό ραντεβού.

Όμως αντί να συνεχίσει, κατέληξε στο Α.Τ Συντάγματος αφού κατά τον έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Police On Line, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Αμέσως ενημερώθηκε περιπολικό και ο «καταζητούμενος επισκέπτης» κατέληξε στο τμήμα και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη σύλληψη ατόμου μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Την προηγούμενη Τετάρτη, δύο άτομα που πήγαν να επισκεφθούν δύο πολιτικά πρόσωπα στο κοινοβούλιο κατέληξαν στον εισαγγελέα, καθώς τα ειδικά μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί στην πύλη του ελληνικού κοινοβουλίου «σκάναραν» τις ταυτότητες τους και όταν διαπιστώθηκε ότι «απασχολούσαν» τις αρχές, συνελήφθησαν.

Ειδικότερα σε βάρος του ενός επισκέπτη εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία και του δεύτερου για χρέη.

Τα συγκεκριμένα μηχανήματα που τοποθετήθηκαν στην είσοδο της βουλής επί της Βασιλίσσης Σοφίας είναι συστήματα τα οποία είναι on line συνδεδεμένα με τα τερματικά της Αστυνομίας (Police On Line) αλλά και με τη βάση δεδομένων της Interpol έτσι ώστε να εντοπίζουν οποιαδήποτε εκκρεμότητα με το νόμο υπάρχει σε ελληνικό ή διεθνές επίπεδο και να οδηγούν τους «καταζητούμενους» στη Δικαιοσύνη.

Σχετικά άρθρα